Επαρχία Αμμοχώστου: Χειροπέδες σε τρεις για απάτη με παράνομο έρανο

Επαρχία Αμμοχώστου: Χειροπέδες σε τρεις για απάτη με παράνομο έρανο

Καταγγέλθηκε γύρω στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου (29/12) στην Αστυνομία από τον συντονιστή του προγράμματος Παρατηρητής της Γειτονιάς του Δήμου Σωτήρας ότι, άγνωστα πρόσωπα διεξάγουν παράνομα έρανο, πουλώντας περιοδικά.

Αμέσως μέλη της Κοινοτικής Αστυνόμευσης Αμμοχώστου καθώς και των Αστυνομικών Σταθμών Ξυλοφάγου και Δερύνειας, μετέβησαν στο σημείο για αναζήτηση των τριών προσώπων. Ταυτόχρονα κινητοποιήθηκε αριθμός Παρατηρητών της Γειτονιάς οι οποίοι ήταν σε άμεση και στενή συνεργασία με την Αστυνομία.

Βάσει άλλης πληροφορίας που είχε ληφθεί από μέλος της Αστυνομίας που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι τα πιο πάνω πρόσωπα, επέβαιναν συγκεκριμένου αυτοκινήτου, το οποίο εντοπίστηκε και ανακόπηκε λίγο αργότερα. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία πρόσωπα ηλικίας 27, 32 και 45 χρόνων, όλοι από την επαρχία Λάρνακας.

Ανακρινόμενοι, δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις και οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας για περαιτέρω εξετάσεις.

Στα πιο πάνω πρόσωπα διενεργήθηκε σωματικό έλεγχος όλου εντοπίστηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των €300, το οποίο όπως φέρονται να παραδέχθηκαν, αποκόμισαν στο πλαίσιο εράνου που διεξήγαγαν, ενώ στο αυτοκίνητό τους εντοπίστηκε αριθμός εντύπων.

Οι τρείς άνδρες αφού ανακρίθηκαν, κατηγορήθηκαν γραπτώς και ακολούθως αποδεσμεύτηκαν για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE