Τον έψαχναν στην Κύπρο, βρέθηκε στη Γερμανία - Πρωτοχρονιά στο κελί για 45χρονο

Τον έψαχναν στην Κύπρο, βρέθηκε στη Γερμανία - Πρωτοχρονιά στο κελί για 45χρονο

Συνελήφθη γύρω στις 10, το βράδυ της Παρασκευής (28/12) βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση πρόσωπο ηλικίας 45 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις.

Συγκεκριμένα, εναντίον του 45χρονου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από το 2017 για τα πιο πάνω αδικήματα. Αυτός συνελήφθη στις 5 Οκτωβρίου, 2018 από τις Γερμανικές Αρχές και αμέσως είχε αρχίσει η σχετική διαδικασία έκδοσής του στην Κύπρο.

Αυτός αφίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής (28/12) στο αεροδρόμιο Λάρνακας, συνοδεία μελών του ΤΑΕ Λάρνακας και αφού εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψής του, τέθηκε υπό κράτηση.

Ο 45χρονος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησής του.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Όσοι νέοι και νέες έχουν ενημερωθεί για τις προοπτικές του πρωτογενούς τομέα έχουν ανταποκριθεί μαζικά, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE