Πένθος σε ιστορική Κυπριακή ομάδα – «Έφυγε» παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

Πένθος σε ιστορική Κυπριακή ομάδα – «Έφυγε» παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

Στο πένθος βυθίστηκε η ιστορική ομάδα του Ορφέα Λευκωσίας, αφού «έφυγε» από τη ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Σταύρος Μαλέκος.

Αναλυτικά:

«Δυσάρεστα νέα για το Σωματείο μας, καθώς πληροφορηθήκαμε ότι απεβίωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Σταύρος Μαλέκος.

Αξέχαστη στιγμή ήταν το νικητήριο γκολ που πέτυχε το 1984 απέναντι στον Ευαγόρα, που έστειλε την ομάδα μας στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Σταύρο Μαλέκο σε ευχαριστούμε για όσα πρόφερες στον ιστορικό ΟΡΦΕΑ. Αιωνία σου η μνήμη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.