ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«ΑΓΡΙΕΨΕ» στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός κι έκοψε το… βήχα στον ΠΑΟΚ!

«ΑΓΡΙΕΨΕ» στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός κι έκοψε το… βήχα στον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ προσπέρασε με 57-55 (31′), αλλά στη συνέχεια ο Ολυμπιακός έκανε ότι ήθελε στο παρκέ και νίκησε με 68-78.

Ο Ολυμπιακός πέρασε από τη Θεσσαλονίκη επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 68-78. Οι γηπεδούχοι έφεραν σε δύσκολη θέση τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο η ομάδα του Μπλατ αντέδρασε ψύχραιμα και ποιοτικά και έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να δίνουν μεγάλη βαρύτητα στα αμυντικά τους καθήκοντα. Ο ΠΑΟΚ με τρία συνεχόμενα τρίποντα από Γκος (2) και Τέπιτς, απάντησε στους 7 πόντους του Στρέλνιεκς (13-7, 6′).

Στην δεύτερη περίοδο οι δύο ομάδες βασίστηκαν αρκετά στα σουτ πίσω από τα 6.75. Ο Γκος με 4/4 συνολικά έκανε το 26-22 (13′) για να απαντήσει ο Σπανούλης με δύο δικά του τρίποντα (26-28 (14′).

Οι γηπεδούχοι πέραν του Γκος δεν είχαν άλλον παίκτη που να βοηθά στο σκοράρισμα κι έτσι οι «ερυθρόλευκοι» βάζοντας στην εξίσωση της δικής τους επίθεσης, Στρέλνιεκς και Μιλουτίνοφ προσπέρασαν με 32-38 (18′).

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες άφησαν τα καλά ποσοστά τους στα αποδυτήρια και καμία εκ των δύο δεν έβρισκε σκορ με αποτέλεσμα μετά από 4′ είχαν μπει μόλις 6 πόντου (38-44, 24′).

Σπανούλης και Παπανικολάου διέκοψαν την συγκεκριμένη κατάσταση κι έστειλαν τη διαφορά στο +9 (40-49, 26′). Μορέιρα και Κόνιαρης όμως είχαν διαφορετική άποψη μειώνοντας σε 48-51 (28′).

Στην τελευταία περίοδο το τρίποντο του Τέπιτς έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους (57-55, 31′), αλλά στον Ολυμπιακό έμειναν ψύχραιμοι και με 7 πόντους του Πρίντεζη μετέτρεψαν το σκορ σε 57-66 (35′) με 11 αναπάντητους πόντους.

Μέχρι την κόρνα της λήξης η διαφορά ανέβηκε κι άλλο, αφού από τη μία πλευρά οι Θεσσαλονικείς έχασαν τη συγκέντρωση τους και από την άλλη ο Μιλουτίνοφ με δικούς του πόντους έκανε το 59-72 (36′).

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Ο Ολυμπιακός είχε 19 περισσότερα ριμπάουντ (28-47, βρίσκοντας 17 πόντους ύστερα από δεύτερη ευκαιρία. Επίσης οι παίκτες του Μπλατ έδωσαν 25 ασίστ αντί 14 αυτών του Παπαθεοδώρου.

ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ: Ο Γιώργος Πρίντεζης σε 32:59 είχε 19 πόντους (6/9δ., 2/5τρ., 1/1β.), 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 λάθη.

Πολύ καλός και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ (31:19) με 17 πόντους (7/10δ., 3/4β.) και 13 ριμπάουντ.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Δε βοήθησε ο Λίνος Χρυσικόπουλος τελειώνοντας με 4 πόντους (2/10 σουτ) και 2 ριμπάουντ.

ΑΦΑΝΗΣ «ΗΡΩΑΣ»: Ο Γιάνις Στρέλνιεκς ήταν κομβικός στο πρώτο ημίχρονο με 14 πόντους.

ΣΗΜΕΙΟ-ΚΛΕΙΔΙ: Όταν ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα με 57-55, οι Πειραιώτες έτρεξαν σερί 11-0 και δεν ανησύχησαν ξανά.

ΤΙ ΠΕΤΑΝΕ: Ο ΠΑΟΚ ότι πέραν του Γκος, δεν είχε άλλο «πόλο» στην επίθεση του. Ο Ολυμπιακός ότι δεν έψαξε αρκετά τον αιφνιδιασμό.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Η ασίστ του Πρίντεζη πίσω από το κεφάλι για το κάρφωμα του Μιλουτίνοφ.

Τα δεκάλεπτα: 19-16, 35-41, 54-55, 68-78.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top