ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπέκυψε η 66χρονη που έπεσε από γκρεμό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπέκυψε η 66χρονη που έπεσε από γκρεμό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Υπέκυψε, δυστυχώς, στα τραύματά της, η 66χρονη που έπεσε από ύψος 30 μέτρων στον «Γκρεμό της Πελλής» στην περιοχή του Κύκκου.

Η άτυχη γυναίκα που διασωληνώθηκε, νοσηλεύθηκε στην Εντατική, ωστόσο εξέπνευσε νωρίς το βράδυ της Κυριακής (30/12).

Θυμίζουμε ότι, γύρω στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής (30/12), λήφθηκε πληροφορία για γυναίκα ηλικίας 66 ετών, η οποία έπεσε σε γκρεμό 30 περίπου μέτρων, στην τοποθεσία «Γκρεμός της Πελλής» στο δρόμο Κύκκου – Σταυρού της Ψώκας.

Λόγω του δύσβατου της περιοχής και εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν, στην περιοχή μετέβη το ελικόπτερο της Αστυνομίας «ΑΚΡΙΤΑΣ».

Τα μέλη του πληρώματος με τη χρήση ειδικού φορείου διάσωσης παρέλαβαν τη γυναίκα και τη μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κάμπου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Κύπρο σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ - Συνάντηση με ΠτΔ, έκτακτα μέτρα ασφαλείας

Στην Κύπρο σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ - Συνάντηση με ΠτΔ, έκτακτα μέτρα ασφαλείας

Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ, Ισαάκ Χέρτσογκ, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE