Σε ρυθμούς 15ης αγωνιστικής

Σε ρυθμούς 15ης αγωνιστικής

Μετά από τη διακοπή σε ρυθμούς 15ης αγωνιστικής μπαίνει η κούρσα του Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ Alexander College.

Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 θα διεξαχθούν και οι έξι αναμετρήσεις και ο πρωτοπόρος Ηρακλής Γερολάκκου θα αντιμετωπίσει τον Κορμακίτη, ντέρμπι μεταξύ της 5ης ΑΕΝ με την 4η Δόξα.

Ο Ηρακλής βρίσκεται στους 33 βαθμούς και ακολουθεί με τρεις βαθμούς λιγότερους η Εληά Λυθροδόντα. Την πρώτη τετράδα συμπληρώνουν ΑΠΟΝΑ (28 βαθμοί) και Δόξα Παλαιομετόχου (25 βαθμοί).

Δείτε εδώ την αναλυτική βαθμολογία:
https://www.cfa.com.cy/Gr/competitions/7999619

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς – Ροτσίδης Μάμμαρι
ΑΠΟΝΑ – Ορφέας Λευκωσίας
Ηρακλής Γερολάκκου – Ο Κορμακίτης
Άτλας Αγλαντζιάς – Ασπίς Πύλας
ΑΕΝ – Δόξα Παλαιομετόχου
ΑΕΚ Κοράκου – Εληά Λυθροδόντα

Ο Φοίνικας θα πάρει τους βαθμούς χωρίς αγώνα από την ομάδα Λειβαδιακός / Σαλαμίνα που όπως είναι γνωστό αποχώρησε από το Πρωτάθλημα.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE