ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταζητούνται δύο Τουρκοκύπριοι από την Κυπριακή Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταζητούνται δύο Τουρκοκύπριοι από την Κυπριακή Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία καταζητεί τους τουρκοκύπριους 1.OSMAN HUSEYIN από Πέργαμος, 53 ετών και 2.HASAN YURT 35 ετών από Ζώδια, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις κ.λπ.

Τα πιο πάνω αδικήματα, διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 17 – 27/12/2018 στη Λάρνακα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στα τηλέφωνα 24804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE