ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Δεν θα ευχηθούμε καλή χρονιά! Αυτό που θα ευχηθούμε είναι…» (PIC)

«Δεν θα ευχηθούμε καλή χρονιά! Αυτό που θα ευχηθούμε είναι…» (PIC)

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων Νέας Σαλαμίνας «Red Rebels».

Αναλυτικά: 

«Ανακοίνωση 31/12/19

Φτάσαμε στο τέλος άλλης μίας χρονιάς. Έτσι ένας απολογισμός για τον χρόνο που έφυγε είναι αναγκαίος για να μπορέσουμε οι ίδιοι να κάνουμε τα επόμενα μας βήματα.

Ένα απο τα προτερήματα μας είναι να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας. Όμως, εμείς τα λάθη μας, εμείς και τα σωστά μας. Ότι κι αν έγινε, με οποίο τρόπο και αν έγινε πάντα και χωρίς την παραμικρή αμφιβολία έγινε απο αγάπη και γνώμονα το καλό του σωματείου.

Όσο αφορά την περιβόητη πλέον κάρτα οπαδού τα πράγματα είναι απλά και συνάμα ξεκάθαρα. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι κάποιοι χαίρονται που καταστρέφουν το ποδόσφαιρο. Εμάς μας στεναχωρεί αφάνταστα να μην μπορούμε να δούμε την ομάδα μας απο κοντά. Να μπορέσουμε να τραγουδήσουμε στα πέταλα. Να υψώσουμε τα λάβαρα μας ή να εισπνέυσουμε τα καπνογόνα. Όμως: καταφέραμε να δέσουμε ως οικογένεια. Μαζευόμαστε παρέα και παρακολουθούμε την ομάδα να μας κάνει περήφανους. Αν κοιτάξουμε ο ένας τον άλλο στα μάτια ξέρουμε πως κανείς δεν θα κάνει βήμα πίσω. Έτσι, με καθαρή συνείδηση, με πίστη απο τον κάθε ένα συνδεσμήτη συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι το τέλος.

Κλείνοντας δεν θα ευχηθούμε καλή χρονιά. Εμείς θέλουμε τις νίκες μαζί με τις ήττες. Θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες όπως χρόνια τώρα κάνουμε. Αυτό που θα ευχηθούμε είναι μια χρονιά διαφορετική. Μια χρονιά που θα επιστρέψουμε στα σπίτια μας. Μια χρονιά που η κατεχόμενη πόλη μας θα είναι ανανεωμένη και ειρηνική. Μια χρονιά που πλεων έδρα μας θα είναι εκ νέου το Δημοτικό Στάδιο, έδρα μας θα είναι το Βαρώσι.

Μέχρι τότε…Χρόνια μας πολλά, ανυπότακτα και αγωνιστικά μάγκες.

Υ.Γ Only one solution».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top