Λήστεψαν παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα

Λήστεψαν παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα

Τρεις άγνωστοι πλησίασαν τα παιδιά και αφαίρεσαν άγνωστα χρηματικά ποσά.

Όπως διαβάζουμε στο 'Πρώτο Θέμα', στόχος ληστών έγιναν δύο παρέες ανηλίκων που έλεγαν τα κάλαντα στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, σε δύο περιπτώσεις και σε κοντινή απόσταση, τρεις άγνωστοι πλησίασαν τα παιδιά και αφαίρεσαν άγνωστα χρηματικά ποσά.

Ύστερα από αναζητήσεις, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, εντόπισαν και προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφάλειας Τούμπας – Τριανδρίας ένα άτομο που φέρεται να είναι ο ένας από τους τρεις ύποπτους των ληστειών σε βάρος των ανηλίκων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video - ΠτΔ: Η σημασία του πακέτου SAFE για την αμυντική ενίσχυση της Κύπρου - Πως συνδέεται με τα Ευρωτουρκικά και το Κυπριακό

Video - ΠτΔ: Η σημασία του πακέτου SAFE για την αμυντική ενίσχυση της Κύπρου - Πως συνδέεται με τα Ευρωτουρκικά και το Κυπριακό

Σε μια σημαντική εξέλιξη για την ενίσχυση της άμυνας και των υποδομών στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εγκρίθηκε νέο αμυντικό πακέτο ύψους 150 δισεκατομμυρίων ευρώ. Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει δάνεια που θα διατεθούν σε κράτη-μέλη, με στόχο την αναβάθμιση των αμυντικών τους συστημάτων, την ενίσχυση των υποδομών και την προώθηση κοινών στρατηγικών πρωτοβουλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE