Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
Όπως διαβάζουμε στο 'Πρώτο Θέμα', στόχος ληστών έγιναν δύο παρέες ανηλίκων που έλεγαν τα κάλαντα στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την αστυνομία, σε δύο περιπτώσεις και σε κοντινή απόσταση, τρεις άγνωστοι πλησίασαν τα παιδιά και αφαίρεσαν άγνωστα χρηματικά ποσά.
Ύστερα από αναζητήσεις, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, εντόπισαν και προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφάλειας Τούμπας – Τριανδρίας ένα άτομο που φέρεται να είναι ο ένας από τους τρεις ύποπτους των ληστειών σε βάρος των ανηλίκων.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις