Το όνομα του ΕΠΑΙΞΕ για μεγάλες ομάδες της Κύπρου και τώρα είναι σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ!

Το όνομα του ΕΠΑΙΞΕ για μεγάλες ομάδες της Κύπρου και τώρα είναι σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ!

Το όνομα του Ισάακ Κουένκα έπαιξε για μεγάλες ομάδες του νησιού μας το περασμένο καλοκαίρι.

Τελικά ο Ισπανός μεσοεπιθετικός κατέληξε στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην CF Reus Deportiu. Ένα εξάμηνο μετά όμως τα πράγματα δεν είναι όπως τα περίμενε μιας και η ομάδα του ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα, σύμφωνα πάντα με ξένο δημοσίευμα (δείτε ΕΔΩ).

Δεν ξέρουμε αν αυτό φέρει κάποια εξέλιξη – αποχώρησή του από την Reus όμως σίγουρα αρκετές ομάδες (και εντός και εκτός Ισπανίας) παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωσή του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Όσοι νέοι και νέες έχουν ενημερωθεί για τις προοπτικές του πρωτογενούς τομέα έχουν ανταποκριθεί μαζικά, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE