ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Έκαναν Πρωτοχρονιά στο κελί δύο 15χρονοι - Πετροβόλησαν αστυνομικούς

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ:  Έκαναν Πρωτοχρονιά στο κελί δύο 15χρονοι - Πετροβόλησαν αστυνομικούς

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε, κατά τη διάρκεια της νύχτας της Πρωτοχρονιάς, η Αστυνομία, στην επαρχία Αμμοχώστου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση οχλαγωγίας, πρόκλησης ανησυχίας και κακόβουλης ζημιάς και κοινής επίθεσης.

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι νεαρά πρόσωπα, που είχαν συγκεντρωθεί σε δρόμο, σε χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου, με τα αυτοκίνητά τους, προκαλούσαν ανησυχία στην περιοχή.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στην περιοχή.

Με την άφιξη τους, δέχθηκαν πετροβολισμό, από τα πιο πάνω πρόσωπα, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε αστυνομικά οχήματα.

Δύο από τους νεαρούς, που φέρονται να συμμετείχαν στον πετροβολισμό, συνελήφθησαν λίγο αργότερα, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Πρόκειται για δύο 15χρονους κατοίκους της περιοχής.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.