Συναγερμός στη Γερμανία: Οδηγός έπεσε με αυτοκίνητο σε πεζούς -Τουλάχιστον 4 τραυματίες

Συναγερμός στη Γερμανία: Οδηγός έπεσε με αυτοκίνητο σε πεζούς -Τουλάχιστον 4 τραυματίες

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στη Γερμανία καθώς οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε πλήθος σε κεντρικό δρόμο της πόλης Βottrop.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Tagesspiegel, ένας οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω στο πλήθος σε κεντρικό δρόμο στο Bottrop στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τραυματίζοντας τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους, μερικούς σοβαρά.

«Οι αρχές «μιλούν» για στοχευμένη επίθεση, η οποία μπορεί να οφείλεται στην ξενοφοβική στάση του οδηγού», δήλωσε η αστυνομία.

Ο οδηγός συνελήφθη, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πάσχει και από κάποια ψυχική ασθένεια.

Μέσα στους τραυματίες, οι οποίοι μέχρι στιγμής είναι 4, είναι ένας Σύριος και ένας Αφγανός.

Από iEfimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE