«Έφυγε» αβοήθητος μπροστά στα μάτια της οικογένειας του Πρωτοχρονιάτικα

«Έφυγε» αβοήθητος μπροστά στα μάτια της οικογένειας του Πρωτοχρονιάτικα

Ώρες πριν την έλευση του 2019, μια οικογένεια από την Αθήνα έζησε την τραγωδία της απώλειας του 45χρονου πατέρα και συζύγου, μόνοι και μπροστά στα μάτια τους, κατά τη διαδρομή στο εξοχικό τους στο χωριό Παύλιανη στην ορεινή Φθιώτιδα.

Ο άτυχος 45χρονος επιχειρηματίας, αναφέρει το lamiareport, βρισκόταν στο χωρίο που διατηρεί εξοχικό και συνήθιζε να περνά τις διακοπές του με την οικογένεια και συγγενικά πρόσωπα.

Κατά την επιστροφή στο εξοχικό γύρω στις 11 το πρωί της Δευτέρας (31/12), μετά από έξοδο για καφέ, ο άτυχος 45χρονος έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε, με αποτέλεσμα το όχημα να κινηθεί ανεξέλεγκτα, να βγει εκτός δρόμου και να ακινητοποιηθεί πάνω σε δέντρα, χωρίς να τραυματιστεί η σύζυγος και τα παιδιά του που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

Αμέσως ενημερώθηκε ασθενοφόρο από την Λαμία, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα, λόγω του χιονιού που υπήρχε στην περιοχή, ο δρόμος ήταν απροσπέλαστος.

Παρά τις εντολές του Πρόεδροy της Τοπικής Κοινότητας Γιώργου Ρηγάκης, για κινητοποίηση μηχανημάτων του Δήμου για διάνοιξη του δρόμου, όταν έφθασε το ασθενοφόρο ήταν ήδη αργά, αφού ο 45χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.