Η ΚΟΝΤΡΑ Σαλάχ, Μανέ και Ομπαμπεγιάνγκ!

Η ΚΟΝΤΡΑ Σαλάχ, Μανέ και Ομπαμπεγιάνγκ!

Οι Μοχάμεντ Σαλάχ και Σαντιό Μανέ της Λίβερπουλ και ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμπεγιάνγκ της Άρσεναλ είναι οι τρεις υποψήφιοι για το βραβείο του κορυφαίου Αφρικανού ποδοσφαιριστή το 2018.

Τους 3 υποψηφίους για το βραβείο του Αφρικανού ποδοσφαιριστής της χρονιάς ανακοίνωσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αφρικής. Πρόκειται για το δίδυμο των επιθετικών της Λίβερπουλ, δηλαδή τον Αιγύπτιο Μοχάμεντ Σαλάχ και τον Σενεγαλέζο Σαντιό Μανέ, καθώς και για τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμπεγιάνγκ της Άρσεναλ.

Οι 3 επιθετικοί ήταν οι υποψήφιοι και το 2017, με τον Σαλάχ να αναδεικνύεται τελικά νικητής. Ο Αιγύπτιος θεωρείται και πάλι το μεγάλο φαβορί. Από την άλλη ο Ομπαμπεγιάνγκ ήταν ο νικητής το 2015, ενώ ο Μανέ δεν έχει κατακτήσει ποτέ το βραβείο.

Η τελετή της απονομής θα λάβει χώρα στις 8 Ιανουαρίου στο Ντακάρ της Σενεγάλης.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.