ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χωρίς υποτίμηση για να κάνει ποδαρικό με το ΔΕΞΙ – Δεν αλλάζει φιλοσοφία στις μεταγραφές

Χωρίς υποτίμηση για να κάνει ποδαρικό με το ΔΕΞΙ – Δεν αλλάζει φιλοσοφία στις μεταγραφές

Καλά τα μεταγραφικά σενάρια, αλλά ακόμα καλύτεροι είναι οι βαθμοί για την ομάδα της ΑΕΚ που θέλει να κάνει ποδαρικό με το ΔΕΞΙ στο 2019, κερδίζοντας το εξ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο την Πάφο (02/01, 18:00) στην «Αρένα».

Οι «κιτρινοπράσινοι» προέρχονται από ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων, όπου είχαν απολογισμό τρεις ήττες και μία ισοπαλία και είναι αποφασισμένοι να κάνουν μία νέα αρχή, δίνοντας παράλληλα και το σύνθημα για την αντεπίθεση, προκειμένου να καλύψουν όσο μπορούν, το χαμένο έδαφος.

Κόντρα στην αποδεκατισμένη Πάφο (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), η ΑΕΚ είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, όμως ο αντίπαλος δεν θα πάει στη Λάρνακα για… «τουρισμό», αλλά για να πάρει αποτέλεσμα, γι΄ αυτό και ο Άντονι Ιραόλα φρόντισε να «αποβάλει» από το μυαλό των παικτών του το ενδεχόμενο υποτίμησης.

Σημειώνουμε ότι δεν υπολογίζει τον Απόστολο Γιάννου, λόγω της περσινής του τιμωρίας από την αποβολή του στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Απόλλωνα.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει κινητικότητα και στα μεταγραφικά, αλλά με πάσα μυστικότητα, αφού δεν διαρρέονται προς τα έξω πληροφορίες για τις ενέργειες που γίνονται.

Πάντως, δεν είναι σίγουρο ότι η ΑΕΚ θα εξαντλήσει τις τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις που έχει το δικαίωμα να κάνει τον Ιανουάριο. Πιθανόν να γίνουν δύο, το πολύ τρεις μεταγραφές, αν και τα δεδομένα μπορεί από μέρα σε μέρα να διαφοροποιηθούν.

Εκτός απροόπτου, θα γίνει προσπάθεια απόκτησης ενός ανασταλτικού μέσου (με οργανωτικές παράλληλα ικανότητες) κι ενός ακραίου χαφ, με τον Άντερ Μουρίγιο να αξιολογεί τους παίκτες που έχει στο «μπλοκάκι» του.

Θυμίζουμε ότι πέρσι τον Ιανουάριο, η ΑΕΚ έκανε μόλις ΜΙΑ μεταγραφή, αυτήν του Απόστολου Γιάννου και παρότι άλλαξε ο Τεχνικός Διευθυντής, παρέμεινε η ίδια φιλοσοφία στον σύλλογο…

Όσον αφορά τους παίκτες που θα αποχωρήσουν, ο ένας θα είναι λογικά ο Βίνσεντ Λαμπάν και ανάλογα με το πόσες μεταγραφές θα γίνουν, όλα είναι ανοιχτά για το ποιος ή ποιοι θα δουν την πόρτα της εξόδου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top