Η Αζαξιό Γκαζελέκ ανακοίνωσε πώς ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για να παραχωρήσει στους Πειραιώτες τον Ουσεϊνού Μπα. Ο 23χρονος στόπερ, σύμφωνα με την ανακοίνωση των Γάλλων υπέγραψε με τους «ερυθρόλευκους» την 1/1/2019.
Επίσης, το κλαμπ γνωστοποίησε ότι ο Σενεγαλέζος θα παραμείνει ως δανεικός και θα ενσωματωθεί στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς το ερχόμενο καλοκαίρι. Όπως είχατε διαβάσει στο Sport24.gr στις 20/12/2018 ο Μπα έχει συμφωνήσει σε συμβόλαιο συνεργασίας τουλάχιστον μέχρι το 2023.
Ο 23χρονος Σενεγαλέζος έχει ύψος 1.92μ., είναι αριστεροπόδαρος και έχει την τελευταία διετία 45 συμμετοχές στη 2η κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.
Όσον αφορά στα ατού του Μπα είναι η ταχύτητά του, η δύναμή του στο ψηλό παιχνίδι, το άλμα του και ο δυναμισμός του, ενώ τον έχει εντοπίσει για λογαριασμό των Πειραιωτών ο Φρανσουά Μοντέστο.
Πηγή: sport24.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com