Ελεύθεροι, ωραίοι και ΓΝΩΣΤΕΣ της κυπριακής πραγματικότητας – Ο Σέρινταν και οι… ΔΥΟ πρώην ΑΠΟΕΛίστες

Ελεύθεροι, ωραίοι και ΓΝΩΣΤΕΣ της κυπριακής πραγματικότητας – Ο Σέρινταν και οι… ΔΥΟ πρώην ΑΠΟΕΛίστες

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου άνοιξε και επίσημα και όλες οι ομάδες ψάχνουν ποιοτικές και… σίγουρες λύσεις για να κλείσουν τις τρύπες που έμειναν ανοιχτές από το καλοκαίρι.

Τρεις περιπτώσεις παικτών που είναι ελεύθεροι και αγωνίστηκαν στο παρελθόν στην Κύπρο σίγουρα δεν αφήνουν ασυγκίνητες της ομάδες του νησιού. Ο λόγος για τους Κίλιαν Σέρινταν (επιθετικός), Ρομπέρτο Λάγο (αριστερό μπακ) και Βινίσιους (μέσος).

Η περίπτωση του Σέρινταν είναι κάπως διαφορετική καθώς ο Ιρλανδός μόλις τώρα έλυσε το συμβόλαιο του με την Γιαγκελόνια και βρισκόταν σε αγωνιστική δράση μέχρι πρόσφατα (μέτρησε 15 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη με τελευταία συμμετοχή στις 21 Δεκεμβρίου). Γνωστός από την θητεία του σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ από το 2013 μέχρι το 2016.

Image result for λαγο αποελ

Από την άλλη οι Λάγο και Βινίσιους είναι χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι όμως ήδη βρίσκονται στη λίστα αρκετών κυπριακών ομάδων και παρά την αγωνιστική απραξία τους ίσως τους ξαναδούμε να αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα. Άλλωστε και οι δύο ανήκαν στον ΑΠΟΕΛ μέχρι πέρυσι και ξέρουν τι θα πει… Κύπρος.

Image result for βινισιους αποελ

Ο Σέρινταν μόλις στα 29 του αποτελεί μια αξιόπιστη λύση, ειδικά αν ρίξει κι άλλο το κασέ του ενώ οι Βινίσιους (32 ετών) και Λάγο (33 ετών) μπορούν να προσθέσουν ποιότητα και εμπειρία σε όποια ομάδα θελήσει να τους δώσει μια ευκαιρία, παρά την αγωνιστική απραξία τους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect