ΛΕΜΕΣΟΣ: Κουκουλοφόρος μπούκαρε σε πρακτορείο στοιχημάτων και σήκωσε 19 χιλιάδες ευρώ  

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κουκουλοφόρος μπούκαρε σε πρακτορείο στοιχημάτων και σήκωσε 19 χιλιάδες ευρώ  

Λίγες ώρες μετά την υποδοχή του νέου έτους, ληστής διέρρηξε πρακτορείο στοιχημάτων στην Λεμεσό.  

Της Γεωργίας Παππούτα  

Συγκεκριμένα ο δράστης εισήλθε του πρακτορείο την Τρίτη (1/1) στις 3:42 τα ξημερώματα. Φορώντας κουκούλα και γάντια ο δράστης με σωματική βία μπήκε από αλουμινένιο πατάρι στο οποίο είχε πρόσβαση από ξύλινη πέργολα.  

Κλειστό κύκλωμα κατέγραψε τις κινήσεις του δράστη εντός του πρακτορείου κοντά στο ταμείο, ενώ από μικρό χρηματοκιβώτιο απέσπασε 15.000 ευρώ και από μικρά σακουλάκια που υπήρχαν δίπλα από το ταμείο πήρε ακόμη 4.000 ευρώ.  

Ο ιδιοκτήτης ειδοποιήθηκε από το σύστημα συναγερμού και μετέβη στο χώρο στις 4:00 τα ξημερώματα, όπου δεν εντόπισε κανένα ίχνος διάρρηξης.

Ωστόσο το μεσημέρι της Τρίτης αντιλήφθηκε την ληστεία και προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία που διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE