Μοιράστηκε δρόμος στα δύο λόγω κακοκαιρίας στα κατεχόμενα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  

Μοιράστηκε δρόμος στα δύο λόγω κακοκαιρίας στα κατεχόμενα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  

Δρόμος στη Λυθράγκωμη, που ενώνει τον Βαθύλακα με τα άλλα χωριά της περιοχής μοιράστηκε στα δύο, αφού το έδαφος υποχώρησε λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.  

Όπως μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ, ο δρόμος δεν χρησιμοποιείται και η γέφυρα υποχώρησε εντελώς εξαιτίας των υπερβολικών βροχοπτώσεων στο δρόμο Τρικώμου – Καρπασίας.  

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία που δημοσιεύσαν τα τ/κ μέσα, είναι αδύνατη η διέλευση οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ ο «υπουργός συγκοινωνιών» Τολγκά Ατακάν, σε δηλώσεις του ανέφερε «όταν εμείς μπαζώναμε τα ρέματα, τώρα αυτή είναι η απάντηση της φύσης».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE