15χρονος πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον φίλο του- Το πλήρωσε με τη ζωή του -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

15χρονος πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον φίλο του- Το πλήρωσε με τη ζωή του -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια τραγωδία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία στην Ατλάντα των ΗΠΑ. Δυο ανήλικοι έχασαν τη ζωή τους με τόσο ξαφνικό και τραγικό τρόπο.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Συγκεκριμένα όπως μεταδίδεται ένας 15χρονος επεδείκνυε σε φίλους του ένα πιστόλι όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, αυτό εκπυρσοκρότησε πληγώνοντας τον 17χρονο κολλητό του που καθόταν δίπλα του. Δυστυχώς το τραύμα στο σώμα του Chad Carless ήταν τόσο σοβαρό που έχασε τη ζωή του πριν προλάβει να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

Ο 15χρονος Devin Hodges σοκαρισμένος από αυτό που είχε συμβεί, το έβαλε στα πόδια κρατώντας και το φονικό όπλο, κρύφτηκε στην αυλή γείτονά του και εκεί αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, γυρίζοντας το όπλο προς τον εαυτό του.

Η τοπική Αστυνομία έφτασε στο σημείο την ώρα του δεύτερου πυροβολισμού, όταν η ασύλληπτη τραγωδία βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη με τους γείτονες να μην πιστεύουν τα όσα εκτυλίχθηκαν στην περιοχή τους.

«Αυτό είναι τραγικό και δεν έχει συμβεί ξανά στη γειτονιά μας» δήλωναν σοκαρισμένοι οι κάτοικοι την ίδια ώρα που οι χαροκαμένοι συγγενείς μη μπορώντας να πιστέψουν τι συνέβη έβρισκαν παρηγοριά στην αγκαλιά των οικείων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.