ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε το ζητούμενο και τώρα βλέπει ΕΝΠ!

Πήρε το ζητούμενο και τώρα βλέπει ΕΝΠ!

Ο Ερμής κέρδισε με 3-0 το ΑΣΙΛ Λύσης (2/1) για το πρώτο από τα δύο παιχνίδια που θα δώσουν μεταξύ τους οι δύο ομάδες για τη Β’ φάση του Κυπέλλου. Ο Ντεβέσα στο 23’, ο Μαλόν στο 35’ και ο Ταραλίδης στο 66’ διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά από την αρχή και προσπάθησαν να σκοράρουν πρώτοι. Από την άλλοι η προσφυγική ομάδα που ήξερε πως θα είχε δύσκολο έργο θέλησε με αντεπιθέσεις να γίνει επικίνδυνη, κάτι που δεν κατάφερε όμως. Ο Ερμής άνοιξε το σκορ στο 23’ με πολύ όμορφο μακρινό σουτ του Ντεβέσα, δεν έριξε ρυθμό και προσπάθησε να κάνει δύο τα γκολ του πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Κάτι που έγινε μιας και στο 35’ ο Μαλόν με κοντινή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ παραβίασε ξανά την εστία του Καραδάη και το 2-0 έδινε περισσότερη δυναμική στους γηπεδούχους.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε, και στο δεύτερο 45λεπτο το ΑΣΙΛ μπήκε στο γήπεδο πιο απαιτητικό και πιο επιθετικό. Ο Ερμής ήταν που βρήκε το γκολ όμως με τον Ταραλίδη στο 66’ καθώς ο αρχηγός της Αραδιππιώτικης ομάδας με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι του Καραδάη και στη συνέχεια στα δίκτυα. Έτσι έγινε το 3-0 και ο Ερμής πήρε σκορ πρόκρισης.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι, οι γηπεδούχοι διατήρησαν το μηδέν παθητικό και το ΑΣΙΛ έμεινε με την προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου καθώς δεν σκόραρε κάποιο τέρμα. Ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για τις 16 Ιανουαρίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Μονή Αββακούμ: «Δεν τους ανήκει τίποτα από το μοναστήρι... όπως ήρθαν θα φύγουν» - Υποψίες για ακίνητα και στην Ελλάδα

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές



ΠτΔ για μετανάστες στη νεκρή ζώνη: «Δεν είναι στους όρους εντολής του κ. Στιούαρτ το θέμα της μετανάστευσης»

ΠτΔ για μετανάστες στη νεκρή ζώνη: «Δεν είναι στους όρους εντολής του κ. Στιούαρτ το θέμα της μετανάστευσης»

Όλοι γνωρίζουν - και οι ξένες διπλωματικές αποστολές που είναι στην Κύπρο και γενικότερα η διεθνής κοινότητα - ποιος στρατιωτικοποιεί και ποιος παραβιάζει συνεχώς τη νεκρή ζώνη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top