Δημητρίου: «Ελπίζουμε οτι τα χαμένα γκολ σήμερα, θα τα βάλουμε στον επαναληπτικό»

Δημητρίου: «Ελπίζουμε οτι τα χαμένα γκολ σήμερα, θα τα βάλουμε στον επαναληπτικό»

Δείτε τι δήλωσε στην PrimeTel μετά το τέλος του πρώτου αγώνα κυπέλλου στο Τσίρειο ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Ομόνοια για τη φάση των «16», ο εκπρόσωπος Τύπου του «τριφυλλιού», Ανδρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά:

«Καταρχήν, εφόσον έχουμε χάσει, ασφαλώς και δεν είμαστε ικανοποιημένοι, αφού το αποτέλεσμα δίνει προβάδισμα στον Απόλλωνα, όμως αφήνει ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση στο ΓΣΠ.

Εμείς πιστεύουμε οτι μπορούμε να καταφέρουμε να ανατρέψουμε το 1-0. Αυτό που θέλουμε, είναι να πιστέψει ο κόσμος στην ομάδα μας.

Να κρατήσουμε την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου και ας ελπίσουμε οτι τα χαμένα γκολ σήμερα, θα τα βάλουμε στον επαναληπτικό.

Τώρα αυτό που μας απασχολεί, είναι ο επόμενος αγώνας την Κυριακή με την ΑΕΚ και εκει εστιάζουμε την προσοχή μας.

Ο στόχος μας φέτος είναι να κερδίσουμε το ευρωπαικό εισιτήριο και για να γίνει αυτό, θα πρεπει πρώτα να μπούμε στην εξάδα, αλλά και να περάσουμε στο κύπελλο στον επόμενο αγώνα με τον Απόλλωνα.

Η ομάδα χρειάζεται χρόνο που δεν τον είχε στην αρχή της περιόδου. Πρώτα απ΄ όλα πρέπει να μπούμε στην εξάδα και να διεκδικήσουμε το κύπελλο, αφού πρώτα όμως αποκλείσουμε τον Απόλλωνα για να πάμε στον επόμενο γύρο.

Η νέα χρονιά είναι το μεγάλο στοίχημα της Ομόνοιας και πρέπει να ετοιμαστούμε και για την επόμενη σεζόν».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE