ΛΕΜΕΣΟΣ: 'Σήκωσαν' ό,τι βρήκαν από εταιρεία - Μέχρι και τζετ σκι

ΛΕΜΕΣΟΣ: 'Σήκωσαν' ό,τι βρήκαν από εταιρεία - Μέχρι και τζετ σκι

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από ιδιοκτήτη γραφείου ενοικιάσεων αυτοκινήτων στη Λεμεσό, ότι μεταξύ των ωρών 2μ.μ. και 0225π.μ., στις 2-3/01/2019, άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία της εταιρίας του, που βρίσκονται στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες αφού πήραν από το γραφείο τα κλειδιά, έκλεψαν από τον εξωτερικό χώρο δύο αυτοκίνητα μάρκας 1. NISSAN NOTE, χρώματος αργυρού, με αριθμούς εγγραφής ΜΖΑ 612, αξίας 8,000 ευρώ και 2. PROTON SAVVY, μπλε χρώματος, με αριθμούς εγγραφής KQZ 937, αξίας 1,000 ευρώ περίπου.

Επίσης, οι δράστες έκλεψαν από τον εξωτερικό χώρο μια βάρκα που [Βρισκόταν σε τρόλεϊ], μάρκας KARMICK, άσπρου χρώματος, 23 ποδών, με την επιγραφή «ΜΑΡΙΑ», αξίας 12,000 ευρώ, καθώς επίσης και δύο τζετ σκι [Βρίσκονταν σε τρόλεϊ] μάρκας SEADOO, χρώματος 1.Χρυσού με μαύρη σέλα, αξίας 12,000 ευρώ και 2. Μπλε με μαύρη σέλα, αξίας 5,000 ευρώ.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE