Οι νέες ημερομηνίες των αγώνων Ανόρθωσης – ΕΝΠ για το κύπελλο Κύπρου

Οι νέες ημερομηνίες των αγώνων Ανόρθωσης – ΕΝΠ για το κύπελλο Κύπρου

Η ΚΟΠ ενημερώνει…

«Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι ο πρώτος αγώνας της Β’ φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola μεταξύ της Ανόρθωσης και της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου που αναβλήθηκε την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 16:00 στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο επαναληπτικός αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων που ήταν προγραμματισμένος για τις 16 Ιανουαρίου 2019, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 στις 18:00 στο Στάδιο «Τάσος Μάρκου».

Λόγω του ορισμού του αγώνα Ανόρθωσης – Ένωσης την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στις 16:00, ο αγώνας του Κυπέλλου Coca – Cola μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και της ΑΕΚ που είναι προγραμματισμένος για την ίδια μέρα στο Στάδιο «Ν. PAPAS Group Αμμόχωστος / Επιστροφή», θα αρχίσει στις 18:30 αντί στις 17:00 που ήταν αρχικά ορισμένος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.