Η καινούργια χρονιά ξεκινά με τον πιο όμορφο τρόπο!

Η καινούργια χρονιά ξεκινά με τον πιο όμορφο τρόπο!

Τα Perfect U καλωσορίζουν μία από τις κορυφαίες φίρμες καλλυντικών στον κόσμο, την Payot Γαλλιάς.

Το όνομα Payot περιλαμβάνει ιστορία και παράδοση. Μια από τις πρώτες γυναίκες γιατρούς που αποφοιτήσαν ποτέ από τη Ιατρική Σχολή της Λωζάνης, η Nadia Payot ανέπτυξε μια φιλοσοφία ομορφιάς βασισμένη σε κάτι που αποκαλούσε «φυσική κουλτούρα» και πάνω σε αυτό βασίστηκε και δημιούργησε τις πρώτες κρέμες και προϊόντα καθαρισμού.

Από το 1927, το εργαστήριο Payot έχει αφιερώσει όλες τις μελέτες στη δημιουργία φόρμουλων που προσανατολίζονται στην φροντίδα και περιποίηση κάθε τύπου δέρματος. Αυτή η έρευνα και η ανάπτυξη ποιότητας συμβάλουν σε μια καινούργια προσέγγιση της ομορφιάς: μια μέθοδο που βασίζεται στην υγεία του σώματος και του προσώπου με στόχο τη συνολική ευεξία.
Η Nadia Payot είναι μια σημαντική προσωπικότητα στον τομέα της κοσμετολογίας και η κληρονομιά της ζει στις μέρες μας με την απίστευτα μεγάλη και θαυμάσια σειρά προϊόντων ομορφιάς Payot.

Η σειρά Payot βρίσκεται αποκλειστικά στα καταστήματα Perfect U. Επισκεφθείτε τα Perfect U και βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα για το δικό σας τύπο δέρματος.

Σε όλες τις πόλεις. Τηλ. 77 772 203

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE