Η Ευρυδίκη μιλά πρώτη φορά για τους ομηρικούς καυγάδες με τον Θεοφάνους – «Με κλείδωσε στο στούντιο» - VIDEO

Η Ευρυδίκη μιλά πρώτη φορά για τους ομηρικούς καυγάδες με τον Θεοφάνους – «Με κλείδωσε στο στούντιο» - VIDEO

«Θυμάμαι συγκεκριμένα μια φορά που με είχε κλειδώσει...» είπε η Ευρυδίκη αναφερόμενη στους καυγάδες της με τον Θεοφάνους.

Η Ευρυδίκη έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή 'Φωλιά των Κου κου', όπου ανάεσα στα άλλα μίλησε και για τη δύσκολη συνύπαρξή της με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του γιου της, Γιώργο Θεοφάνους, όσον αφορά στα επαγγελματικά τους. 

Όπως είπε η Κύπρια τραγουδίστρια: «Ο Γιώργος ήταν πάντα αυστηρός με εμένα. Φίλοι μας και συνεργάτες που μας έχουν ζήσει στο στούντιο θυμούνται ομηρικούς καβγάδες. Θυμάμαι συγκεκριμένα μια φορά που με είχε κλειδώσει μέσα στο στούντιο, δεν μπορούσα να ανοίξω την πόρτα, αν δεν έλεγα το τραγούδι όπως ήθελε και αρχίσαμε να βρίζουμε στα κυπριακά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί από το zappitgr:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: Συμφωνεί η Κυβέρνηση με Ολγκίν, οι ηγέτες είναι αυτοί που πρέπει να πάρουν αποφάσεις

Κ. Λετυμπιώτης: Συμφωνεί η Κυβέρνηση με Ολγκίν, οι ηγέτες είναι αυτοί που πρέπει να πάρουν αποφάσεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προσέλθει στην τριμερή συνάντηση της Νέας Υόρκης, με ρεαλισμό και έχοντας γνώση στις προκλήσεις που υπάρχουν, επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE