Στους 37 οι νεκροί από την έκρηξη στην Ρωσία

Στους 37 οι νεκροί από την έκρηξη στην Ρωσία

Σε τουλάχιστον 37 ανέρχονται, σύμφωνα με τον νεότερο επίσημο απολογισμό, οι νεκροί από την έκρηξη σε πολυκατοικία στην πόλη Μαγκνιτογκόρσκ της Ρωσίας. Στα θύματα περιλαμβάνονται έξι παιδιά.


Οι έρευνες στα ερείπια συνεχίζονται για τον εντοπισμό τεσσάρων ατόμων. Οι ελπίδες πως θα βρεθούν ζωντανοί είναι ελάχιστες δεδομένου ότι έχουν παρέλθει τέσσερις ημέρες από την καταστροφή και οι θερμοκρασίες στο Μαγκνιτογκόρσκ συχνά είναι κάτω από τους -20 βαθμούς Κελσίου.

Έξι άτομα διασώθηκαν από τα συντρίμμια, ανάμεσά τους δύο παιδιά.

Πέραν του ψύχους τα σωστικά συνεργεία αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο περαιτέρω καταρρεύσεων. Τις προηγούμενες ώρες κατεδαφίστηκε επικίνδυνος τοίχος που εκτεινόταν από τον έκτο έως τον ένατο όροφο της πολυκατοικίας.

Οι Αρχές αποδίδουν την έκρηξη, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας τοπική ώρα, σε διαρροή φυσικού αερίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE