ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Το κακόγουστο αστείο ανήλικων κατέληξε σε τραγωδία- Νεκρή μητέρα δύο παιδιών- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το κακόγουστο αστείο ανήλικων κατέληξε σε τραγωδία- Νεκρή μητέρα δύο παιδιών- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο Χιούστον των ΗΠΑ. Μια παρέα νεαρών ήθελε να κάνει φάρσα σε οδηγούς και δυστυχώς το κακόγουστο αστείο τους οδήγησε στη συνέχεια στο θάνατο 45χρονης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τρεις νεαροί, ένας εξ αυτών 14 ετών, κάθονταν σε αυτοκίνητο και πετούσαν αυγά σε διερχόμενους οδηγούς, όταν ένα από τα «θύματα» του κακόγουστου αστείου τους εκνευρίστηκε, σταμάτησε το όχημα και έβγαλε πιστόλι.

Στη θέα του όπλου οι νεαροί προσπάθησαν να απομακρυνθούν με το όχημα που οδηγούσε ο 14χρονος και ο άλλος άντρας τους καταδίωκε. Σε μια προσπάθεια τους να ξεφύγουν ο ανήλικος πέρασε με «κόκκινο» και συγκρούστηκε σφοδρά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονη μητέρα δύο παιδιών.

Δυστυχώς η άτυχη Silvia Zavala έχασε τη ζωή της ακαριαία, τόσο ξαφνικά και άδικα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ενώ επέστρεφε από επίσκεψη σε φιλικό σπίτι.

0 14χρονος  που υπέστη μόνο  κάταγμα στον αγκώνα, δεν είχε άδεια οδήγησης με το όριο στο Τέξας για δίπλωμα να είναι στα 16 χρόνια, ενώ ο 30χρονος που καταδίωκε την παρέα των νεαρών εγκατέλειψε τη σκηνή.

Συγγενείς της 45χρονης δεν μπορούν να πιστέψουν το "κακό" που βρήκε την οικογένεια, αφού δεν μπόρεσαν ούτε να αποχαιρετήσουν την αγαπημένη τους Silvia ενώ απεύθυναν έκκληση σε όλους τους γονείς να προσέχουν τα παιδιά τους.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Άφαντος παραμένει ο ισοβίτης - Ελεύθερος ο ένας από τους συλληφθέντες

• Οι χώρες στην ΕΕ με τα πιο υγιή χρόνια ζωής - Ποια η θέση της Κύπρου

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Το Ισραήλ αποκλείει τον Λίβανο από αέρα και θάλασσα, χτυπά κτίρια στη Βηρυτό - Χωρίς τηλεπικοινωνίες η Χεζμπολάχ - Βίντεο και φωτογραφίες

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  



Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες άντρας ηλικίας 31 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά, σε οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το απόγευμα, στην επαρχία Λευκωσίας. Ο 31χρονος νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top