Έβαλε «φωτιά» στο «Έτιχαντ»! Την «κάρφωσε» για ακόμη μια φορά (ΒΙΝΤΕΟ)

Έβαλε «φωτιά» στο «Έτιχαντ»! Την «κάρφωσε» για ακόμη μια φορά (ΒΙΝΤΕΟ)

«Φωτιά» στο «Έτιχαντ» έβαλε ο Κουν Αγουέρο!

Ο Αργεντινός επιθετικός με ωραίο τελείωμα στην κλειστή γωνία του Άλισον, έδωσε το προβάδισμα στην Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Λίβερπουλ (1-0). Μάλιστα, συνέχισε την απίστευτη παράδοση που διατηρεί κόντρα στους «reds», σκοράροντας για έβδομο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Λίβερπουλ.

 

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης: 

Η Λίβερπουλ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του 2019 κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE