Η γκαντέμικη Πρωτοχρονιά του Χριστόδουλου Μαρτά – «Με περίμεναν πέντε αστυνομικοί»

Η γκαντέμικη Πρωτοχρονιά του Χριστόδουλου Μαρτά – «Με περίμεναν πέντε αστυνομικοί»

Για ποιο λόγο περίμεναν πέντε αστυνομικοί τον Χριστόδουλο Μαρτά; 

Ο Χριστόδουλος Μαρτάς έχει τη δική του αίσθηση του χιούμορ και μιλώντας για την πιο ανατρεπτική Πρωτοχρονιά της ζωής του χάρισε άφθονο γέλιο.

Στο περιοδικό Down Town φιλοξενούνται Κύπριοι και Έλληνες επώνυμοι, οι οποίοι μιλούν για την πιο ανατρεπτική Πρωτοχρονιά που έζησαν.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς του Alpha Κύπρου «Φαμίλια» ανέφερε: «Θα μπορούσα να πω ότι μια γκαντέμικη Πρωτοχρονιά ήταν όταν ήμουν στο Ροτερνταμ, από όπου θα έφευγα με τρένο. Αγόρασα το εισιτήριο μου και ξαφνικά ακούω το όνομά μου από τα μεγάφωνα του σταθμού, ζητώντας μου να πάω στο ταμείο.

Εκεί, με περίμεναν πέντε αστυνομικοί, οι οποίοι μου ανακοίνωσαν ότι, για πρώτη φορά, έγινε λάθος στον υπολογιστή του σταθμού και δεν καταγράφηκε το εισιτήριό μου. Χρειάστηκε να μου γράψει ο διευθυντής του σταθμού χειρόγραφη επιστολή και με τη συνοδεία αστυνομίας, να πάμε στον οδηγό του τρένου, για να του εξηγήσουν ότι δικιαιούμαι να ταξιδέψω. Η ιστορία της ζωής μου!».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE