Η εκδίκηση της Βίσση σε συμμαθητή της που της έριξε χυλόπιτα

Η εκδίκηση της Βίσση σε συμμαθητή της που της έριξε χυλόπιτα

Πώς αντέδραε η Άννα Βίσση όταν μετά από χρόνια είδε τον συμμαθητή της που αγαπούσε; 

Η αδελφή της Νίκη, αποκάλυψε στο Gala, πως όταν η Άννα Βίσση ήταν μικρή δεν ένιωθε ελκυστική, αφού τα σγουρά μαλλιά της και η στραβή μύτη της ήταν το ακριβώς αντίθετο από το πρότυπο εκείνης της εποχής που δεν ήταν άλλο από αυτό της Barbie.

Μάλιστα, στο σχολείο της άρεσε ένας συμμαθητής της, ο οποίος την απέρριψε για μια άλλη κοπέλα.

Τα χρόνια πέρασαν και η Άννα Βίσση έγινε αγνώριστη και σταρ. Έτσι, όταν εκείνος πήγε να την δει σε ένα νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε και θέλησε να την επισκεφθεί στο καμαρίνι της, εκείνη είπε πως δεν μπορούσε να τον δεχτεί, αφού είχε δουλειά.

Βέβαια, σύμφωνα με τους συνεργάτες της, αυτό ήταν δικαιολογία, αφού έτσι θέλησε να πάρει την εκδίκησή της έπειτα από πολλά χρόνια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.