ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Το ξέσπασμα του Τζιωνή: «Πάλεψε σαν άντρας»

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Το ξέσπασμα του Τζιωνή: «Πάλεψε σαν άντρας»

Σην δικάσιμο της Παρασκευής (4/1) για το διπλό φονικό Στροβόλου κατέθεσε ο Αστυφύλακας Π.Μοδέστου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Μοδέστου, ο Λοϊζος Τζιωνής υπέδειξε σκηνές στην οικία του ζεύγους. Μάλιστα μετά από ερώτηση της Κατηγορούσας Αρχης εαν υπήρξε κάποιο περιστατικό εκείνη την στιγμή, ο ίδιος ανέφερε πως του αποτυπώθηκε στην μνήνη κάτι που συνέβη με τον κατηγορούμενο.

Όπως είπε ο Τζιωνής την ώρα που αναχωρούσαν από την σκηνή γονάτισε, χτύπησε το χέρι του στο πάτωμα και είπε αυτολεξεί «πάλεψε σαν άντρας».

Να σημειώσουμε ότι ο δικηγόρος του Τζιωνή, κ. Αναστασίου ανέφερε ότι το πιο πάνω περιστατικό δεν έγινε ποτέ, με τον μαρτυρά κατηγορίας να αναφέρει ότι το εν λόγω περιστατικό αποτυπώθηκε στην μνήμη του. 

 

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΠΟΥΤΑ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

Με έκκληση «στις χιλιάδες ψηφοφόρους της Αριστεράς, αλλά και σε κάθε προοδευτικό πολίτη που θέλει αλλαγή πορείας» να συνταχθούν με το ΑΚΕΛ, δύναμη διεκδίκησης στην Κύπρο και την Ευρώπη και «να κάνουμε τη διαφορά για να αλλάξουμε τα πράγματα» ο ΓΓ του κόμματος στην κεντρική παγκύπρια προεκλογική συγκέντρωση δήλωσε ότι για το ΑΚΕΛ η θέση της Κύπρου στην ΕΕ είναι αδιαπραγμάτευτη. «Αλλά οφείλουμε να απαντήσουμε στο καίριο ερώτημα: Ποια Ευρώπη θέλουμε;».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top