ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Το ξέσπασμα του Τζιωνή: «Πάλεψε σαν άντρας»

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Το ξέσπασμα του Τζιωνή: «Πάλεψε σαν άντρας»

Σην δικάσιμο της Παρασκευής (4/1) για το διπλό φονικό Στροβόλου κατέθεσε ο Αστυφύλακας Π.Μοδέστου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Μοδέστου, ο Λοϊζος Τζιωνής υπέδειξε σκηνές στην οικία του ζεύγους. Μάλιστα μετά από ερώτηση της Κατηγορούσας Αρχης εαν υπήρξε κάποιο περιστατικό εκείνη την στιγμή, ο ίδιος ανέφερε πως του αποτυπώθηκε στην μνήνη κάτι που συνέβη με τον κατηγορούμενο.

Όπως είπε ο Τζιωνής την ώρα που αναχωρούσαν από την σκηνή γονάτισε, χτύπησε το χέρι του στο πάτωμα και είπε αυτολεξεί «πάλεψε σαν άντρας».

Να σημειώσουμε ότι ο δικηγόρος του Τζιωνή, κ. Αναστασίου ανέφερε ότι το πιο πάνω περιστατικό δεν έγινε ποτέ, με τον μαρτυρά κατηγορίας να αναφέρει ότι το εν λόγω περιστατικό αποτυπώθηκε στην μνήμη του. 

 

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΠΟΥΤΑ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.