Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική Εταιρεία Κύπρου δηλώνει ότι δεν θα συμμετέχει στο ΓΕΣΥ

Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική Εταιρεία Κύπρου δηλώνει ότι δεν θα συμμετέχει στο ΓΕΣΥ

Η Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική Εταιρεία Κύπρου με ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή δηλώνει ότι αν παραμείνουν ως έχουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα σε σχέση με την εφαρμογή του ΓΕΣΥ, αυτό θα είναι αποτρεπτικό για τη συμμετοχή των μελών της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής Εταιρείας Κύπρου στο Σύστημα.

Στην ανακοίνωση η Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική Εταιρεία Κύπρου δηλώνει επίσης ότι στηρίζει τις προσπάθειες του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου με στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου, ποιοτικού και βιώσιμου Γενικού Σχεδίου Υγείας προς όφελος των ασθενών και των Ιατρών.

Εκφράζει επίσης έντονη ανησυχία και προβληματισμό για πολλές από τις διατάξεις του προτεινόμενου σχεδίου, καθώς επίσης και για τα κενά, τις ασάφειες του αλλά κυρίως τη βιωσιμότητα του και καλεί έστω και την υστάτη, όλους τους αρμόδιους φορείς όπως ενσκύψουν στις ανησυχίες και τους προβληματισμούς του Ιατρικού κόσμου και προβούν σε όλες εκείνες τις απαραίτητες ρυθμίσεις που να καθιστούν το ΓεΣΥ βιώσιμο και λειτουργικό.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτή την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων Υπουργείων σε σχέση με τις αποζημιώσεις όσων έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE