Για δεύτερη μέρα η Μακρυγιάννη στο κεντρικό δελτίο του Alpha – Η κατάσταση με την Κενεβέζου

Για δεύτερη μέρα η Μακρυγιάννη στο κεντρικό δελτίο του Alpha – Η κατάσταση με την Κενεβέζου

Τι οδήγησε στην αντικατάσταση της Αιμιλίας Κενεβέζου από την Δήμητρα Μακρυγιάννη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha Κύπρου; 

Την Πέμπτη, 3/1, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha Κύπρου παρουσίασε η Δήμητρα Μακρυγιάννη. Σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στο ThemaOnline η ξανθιά δημοσιογράφος του καναλιού των Λατσιών θα βρίσκεται και την Παρασκευή, 4/1 στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Ο λόγος της αντικατάστασης της Αιμιλίας Κενεβέζου είναι η ασθένεια που ταλαιπωρεί τη σιδηρά κυρία της κυπριακής τηλεόρασης, αφού η κατάσταση της υγείας της δεν της επιτρέπει να βρίσκεται στα επαγγελματικά της καθήκοντα.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE