ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΑΥ: Τέσσερα σεμινάρια εντός Ιανουαρίου για τους προσωπικούς γιατρούς στο ΓεΣΥ διοργανώνει

ΟΑΥ: Τέσσερα σεμινάρια εντός Ιανουαρίου για τους προσωπικούς γιατρούς στο ΓεΣΥ διοργανώνει

Τη διοργάνωση τεσσάρων δωρεάν σεμιναρίων, διάρκειας δύο ωρών το καθένα, τα οποία θα αρχίσουν και θα ολοκληρωθούν εντός Ιανουαρίου, ανακοίνωσε σήμερα ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ), με αφορμή την έναρξη της υποβολής αιτήσεων εγγραφής από προσωπικούς ιατρούς στο ΓεΣΥ στις 21 Ιανουαρίου 2019 και για να υποστηρίξει τους ιατρούς, που θέλουν να εγγραφούν στο ΓεΣΥ, ως προσωπικοί ιατροί.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΟΑΥ αναφέρει ότι τα σεμινάρια έχουν τίτλο «Διαδικασία υποβολής αίτησης εγγραφής ως Προσωπικός Ιατρός στο ΓεΣΥ» και απευθύνονται σε ιατρούς που ενδιαφέρονται να εγγραφούν ως προσωπικοί ιατροί για παιδιά και ενήλικες ή εκπροσώπους τους.

Το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου του 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17:00 με 19:00, στα γραφεία του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας, στην οδό Κλήμεντος 17-19 στη Λευκωσία, ενώ το δεύτερο θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιανουαρίου 2019, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 με 12:00, στον ίδιο χώρο.

Το τρίτο σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 24 Ιανουαρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17:00 με 19:00, στο Curium Palace Hotel στη Λεμεσό, ενώ το Τέταρτο θα γίνει στη Λάρνακα στις 26 Ιανουαρίου 2019, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 με 12:00, στο Golden Bay Beach Hotel.

Ο ΟΑΥ καλεί τους ενδιαφερόμενους ιατρούς όπως υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής στο σύνδεσμο: https://surveys.gesy.org.cy/s/preenrolment/.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης για το ΓεΣΥ στο τηλέφωνο 17000 (δωρεάν κλήση) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected].

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο Μάριος Καρογιάν - Θα παραμείνει σπίτι για ξεκούραση

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού - Πληροφορίες για ένα νεκρό και ένα τραυματία

Μονή Αββακούμ: Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του Νεκτάριου - Στο κελί για ακόμα 8 ημέρες

Στο Netflix η πρώτη κυπριακή ταινία - Από πότε θα είναι διαθέσιμη



Φόνος στην Ορμήδεια: Στη δημοσιότητα το όνομα του 52χρονου θύματος - Καταζητείται 45χρονος

Φόνος στην Ορμήδεια: Στη δημοσιότητα το όνομα του 52χρονου θύματος - Καταζητείται 45χρονος

Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα του θύματος, για τον φόνο που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου, στην Ορμήδεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top