Θέλουν ΤΡΕΙΣ ΑΕΛίστες οι Λετονοί! Μάλλον ΠΑΕΙ αλλού ο Γερολέμου…

Θέλουν ΤΡΕΙΣ ΑΕΛίστες οι Λετονοί!  Μάλλον ΠΑΕΙ αλλού ο Γερολέμου…

Η Γιέλκαβα Λετονίας επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ υπό την μορφή δανεισμού.

Πρόκειται για τους Μομψίλο Ράσο και Στυλιανό Παντελή ενώ ο τρίτος, του οποίου το όνομα δεν διέρρευσε, η ομάδα της Λεμεσού δεν τον παραχωρεί καθώς ο Κέρκεζ τον θέλει στο ρόστερ.

Οι επόμενες μέρες θα καθορίσουν πολλά για την εξέλιξη της όλης κατάστασης και μένει να δούμε τι θα γίνει με τους δύο ποδοσφαιριστές που θέλει η Γιέλκαβα αλλά και με τον τρίτο άσο της ΑΕΛ.

Όσον αφορά τον Γιάννη Γερολέμου, ο νεαρός δεν πάει προς Λετονία μεριά, όπως τον φέρνουν άλλα δημοσιεύματα, αλλά φαίνεται πως θα πάει δανεικός σε άλλη ομάδα.

Ρεπορτάζ: Πόλυς Χαραλάμπους – Επιμέλεια: Γιώργος Λεωνίδου 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Στη συζήτηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου την Παρασκευή για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο καταγράφηκε «σαφής αναγνώριση» της δουλειάς που επιτέλεσε η Κυπριακή Προεδρία σε έναν από τους πιο δύσκολους και πολιτικά απαιτητικούς φακέλους της Ένωσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE