Δεν ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ με Θεουλή, ΑΛΛΑ…

Δεν ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ με Θεουλή, ΑΛΛΑ…

Ο Χρυσοβαλάντης Θεουλή θα διαιτητεύσει το ντέρμπι της Κυριακής (6/1) ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΕΚ.

Είναι αλήθεια πως δεν συνηθίσαμε τον συγκεκριμένο ρεφ να σφυρά σε ντέρμπι καθώς αυτοί που ορίζουνταν σε τέτοια παιχνίδια ήταν ένας μικρός όμιλος διαιτητών (όπως οι Σωτηρίου, Τράττος, Δημητρίου, Νεοκλέους και Νεοκλέους).

Ευκαιρία του Θεουλή να αποδείξει ότι αξίζει να τον εμπιστεύονται οι από πάνω του και πως μπορεί να αντεπεξέλθει και σε πιο δύσκολους αγώνες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν θέλω να προδικάσω το αποτέλεσμα της καθόδου της Ολγκίν» - Στόχος η σύγκληση άτυπης διευρυμένης

ΠτΔ: «Δεν θέλω να προδικάσω το αποτέλεσμα της καθόδου της Ολγκίν» - Στόχος η σύγκληση άτυπης διευρυμένης

Βασικός στόχος όλων είναι να συγκληθεί η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE