Πυροβολισμοί με έναν νεκρό στην Καλλιθέα – Προσωπικές διαφορές βλέπει η Αστυνομία

Πυροβολισμοί με έναν νεκρό στην Καλλιθέα – Προσωπικές διαφορές βλέπει η Αστυνομία

Σε προσωπικές διαφορές αποδίδει η Αστυνομία την δολοφονία 52χρονου λίγο πριν από τις 20.00 το βράδυ της Παρασκευής 04/01 στη συμβολή των οδών Ταγματάρχη Πλέσσα και Δημοσθένους στην Καλλιθέα.

Το έγκλημα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, έγινε έξω από ίντερνετ καφέ, στο οποίο το θύμα πήγαινε σχεδόν κάθε μέρα.

Την ώρα που ο 52χρονος κατέβηκε από το αυτοκίνητο του, ένας άγνωστος άνδρας τον προσέγγισε, τον πυροβόλησε με πιστόλι και τράπηκε σε φυγή.

Ο 52χρονος διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν τρεις κάλυκες.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια, η οποία ερευνά τις δραστηριότητες του θύματος.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE