Ανήθικη πρόταση σε γνωστό ηθοποιό μέσω Instagram  - «Να συνευρεθούμε μαζί για μια ολόκληρη βραδιά» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ανήθικη πρόταση σε γνωστό ηθοποιό μέσω Instagram  - «Να συνευρεθούμε μαζί για μια ολόκληρη βραδιά» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ανήθικη πρόταση μέσω μηνύματος στο Instagram δέχθηκε ο Πάνος Βλάχος, ο οποίος δεν δίστασε να δημοσιεύσει την προσφορά που του έγινε σε story.

Ο ηθοποιός αντιμετώπισε το συμβάν με χιούμορ και έφτιαξε σειρά από stories. «Καινούργια χρονιά ξεκινάει, είμαι τόσο χαρούμενος για όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που θα έρθουν αυτή τη χρονιά. Είμαι σίγουρος ότι θα έχω προτάσεις πολύ σπουδαίες και υπέροχα πράγματα να κάνω», είπε στο πρώτο βίντεο.

Στο επόμενο ο Πάνος Βλάχος δημοσίευσε την πρόταση που του έκανε ένας χρήστης στο Instagram, ο οποίος του προσέφερε 5.000 ευρώ για να συνευρεθούν.

«Καλησπέρα ονομάζομαι Νίκος και ενδιαφέρομαι, εφόσον συμφωνήσεις να μιλήσουμε εάν επιθυμείς να συνευρεθούμε μαζί για μια ολόκληρη βραδιά με χρηματικό αντίτιμο των 5.000 ευρώ. Εάν ενδιαφέρεσαι στείλε μου μήνυμα», έγραφε.

Ο Πάνος Βλάχος σε επόμενο story αναφέρει: «5000 για μια ολόκληρη βραδιά; Τα βρήκαμε στα 5.500», κάνοντας χιούμορ.

Δείτε τη φωτογραφία:

Από iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE