Αυξημένη τροχαία κίνηση στο Τρόοδος - Λόγω χιονόπτωσης έκλεισαν δρόμοι

Αυξημένη τροχαία κίνηση στο Τρόοδος - Λόγω χιονόπτωσης έκλεισαν δρόμοι

Λόγω των καιρικών συνθηκών η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει ως ακολούθως:

Στην επαρχία Πάφου, κλειστοί για την τροχαία κίνηση είναι οι δρόμοι Κελοκεδάρων – Νατάς, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ζυριπιλλή και Γαλαταριάς – Σαλαμιού, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ξερού. Το γεφύρι του ποταμού Τζιελεφού εξακολουθεί να είναι κλειστό.

Επίσης, κλειστός για την τροχαία κίνηση είναι ο δρόμος από την πλατεία Τροόδους μέχρι την κορυφή του Ολύμπου, λόγω χιονόπτωσης και οι οδηγοί καλούνται να αποφεύγουν τη διαδρομή αυτή. Ήδη στην περιοχή Τροόδους παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση.

Δρόμος ανοικτός ΜΟΝΟ για οχήματα 4Χ4 ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες
Προδρόμου – Τροόδους

Επίσης, στην περιοχή του Τροόδους επικρατεί πυκνή ομίχλη και η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Καλούνται όσοι θα διακινηθούν στους δρόμους να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Επίσης, οι πολίτες πριν από κάθε μετακίνησή τους, μπορούν να ενημερώνονται από την κατηγορία «Οδικό Δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας, για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.