Γκάφα στο ΡΙΚ – Ακούγονταν κινούμενα σχέδια σε σύνδεση με Προεδρικό – VIDEO

Γκάφα στο ΡΙΚ – Ακούγονταν κινούμενα σχέδια σε σύνδεση με Προεδρικό – VIDEO

Ξεκαρδιστικό στιγμιότυπου στην μεσημβρινή εκπομπή του ΡΙΚ.

Σε σύνδεση που έκανε η εκπομπή του ΡΙΚ «Από μέρα σε μέρα» με τον ανταποκριτή Αντρέα Ιωσήφ που βρισκόταν στο Προεδρικό, καθώς ενημέρωνε για τις εξελίξεις με τις νέες αποφάσεις του Υπουργικού, ακούστηκε φωνή από κινούμενο σχέδιο.

Συγκεκριμένα ακούστηκε: «Είμαι έτοιμος για…»!

Πάντως, όπως θα δείτε και στο πιο κάτω βίντεο, ούτε ο παρουσιαστής της εκπομπής, ούτε και ο ανταποκριτής δεν αντιλήφθηκαν εκείνη την στιγμή την γκάφα. 

Το περιστατικό, προφανώς σημειώθηκε από λάθος, αλλά δεν μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο ο Λούης Πατσαλίδης, την Παρασκευή (4/1) στην εκπομπή του.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο την γκάφα που έγινε: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.