Κυβ. Εκπρόσωπος: «Εφαρμογή ΓεΣΥ εντός χρονοδιαγράμματος, θα τονίσει ο Πρόεδρος στον ΠΙΣ»

Κυβ. Εκπρόσωπος: «Εφαρμογή ΓεΣΥ εντός χρονοδιαγράμματος, θα τονίσει ο Πρόεδρος στον ΠΙΣ»

Την αποφασιστικότητά του για εφαρμογή του Γενικού Σχεδίου Υγείας (ΓεΣΥ) στη βάση ομόφωνων αποφάσεων, μέσα στο χρονοδιάγραμμα που ισχύει, θα επαναλάβει τη Δευτέρα (7/1) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, κατά τη συνάντησή του με τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ).

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, έγραψε πως "σε συνάντηση με τον ΠΙΣ τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα ακούσει τις θέσεις του Ιατρικού Συλλόγου μαζί με τον Υπουργό Κωνσταντίνο Ιωάννου και θα επαναλάβει την αποφασιστικότητά του για εφαρμογή του Γενικού Σχεδίου Υγείας, στη βάση ομόφωνων αποφάσεων, μέσα στο χρονοδιάγραμμα που ισχύει".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE