Ματς «ΣΟΥΠΑ» στο Τσίρειο ανάμεσα σε ΑΕΛ και Πάφο!

Ματς «ΣΟΥΠΑ» στο Τσίρειο ανάμεσα σε ΑΕΛ και Πάφο!

Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στο Τσίρειο, στον αγώνα της ΑΕΛ με αντίπαλο την Πάφο, με τις δύο ομάδες να είναι στο ισόπαλο 0-0.

Μέτριο έως κακό το πρώτο μέρος του παιχνιδιού, που άνοιξε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Χωρίς τη μεγάλη φάση μπροστά από τις δύο εστίες, με αρκετά λάθη από τους παίκτες και των δύο ομάδων και με την μπάλα να… ταλαιπωρείται κυρίως στο χώρο του κέντρου, το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των 22 παικτών στον αγωνιστικό χώρο, σε ένα ματς… «σούπα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΛ ολοκλήρωσε το Α΄ ημίχρονο ΧΩΡΙΣ τελική προσπάθεια, ενώ η Πάφος είχε… ΜΙΑ, η άστοχη κεφαλιά του Νέμετς στο 21΄, που ήταν η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με αναφορές σε πιθανές θετικές εξελίξεις και με την προσοχή στραμμένη τόσο στα ΜΟΕ όσο και στις διεργασίες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, πραγματοποιείται σήμερα στις 16:30 η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE