LIFESTYLE

Νεκρός ο Άλεξ από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»- Ανησυχούσε φίλη του από τη δουλειά- VIDEO

Νεκρός ο Άλεξ από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»- Ανησυχούσε φίλη του από τη δουλειά- VIDEO

Νεκρός στο σπίτι του στη Λάρισα, όπου διέμενε μόνος, βρέθηκε ο 22χρονος Αλέξανδρος Τσιάλτας, που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο talent show, “Ελλάδα έχεις ταλέντο”.

Ο άτυχος 22χρονος, όπως γράφει η ελλαδική iefimerida.gr, εντοπίστηκε στο σπίτι του την Παρασκευή (4/1), όταν μια φίλη του ανησύχησε γιατί δεν είχε εμφανίστηκε στη δουλειά του, ειδοποίησε τις Αρχές.

Όταν στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ήταν πλέον αργά, αφού ο άτυχος Άλεξ όπως τον φώναζαν οι φίλοι του, είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 22χρονος φαίνεται να πέθανε στον ύπνο του από παθολογικά αίτια, αλλά φως στα ακριβή αίτια θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή.

Ο 22χρονος Άλεξ, καταγόταν από το Καρπενήσι αλλά σπούδασε στη Λάρισα, όπου και συνέχισε να διαμένει μετά το πτυχίο του αφού είχε βρει εκεί δουλειά, ενώ παράλληλα ασχολούταν με τον χορό που τόσο αγαπούσε.

Δείτε το βίντεο με τη συμμετοχή του στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο”:

 

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top