Ελ. Αμμόχωστος: Άλλος ένας νεαρός στα χέρια της Αστυνομίας για την υπόθεση της Πρωτοχρονιάς

Ελ. Αμμόχωστος: Άλλος ένας νεαρός στα χέρια της Αστυνομίας για την υπόθεση της Πρωτοχρονιάς

Ακόμη ένα άτομο συνέλαβε το Σάββατο (5/1) η Αστυνομία στην επαρχία Αμμόχωστου, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση οχλαγωγίας την Πρωτοχρονιά, ανεβάζοντας τον αριθμό στους εννέα.

Στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου, του ένατου στη σειρά, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση οχλαγωγίας, πρόκλησης ανησυχίας σε δημόσιο μέρος, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία και κοινής επίθεσης, αδικήματα που διαπράχθηκαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Πρόκειται για 21χρονο κάτοικο της επαρχίας Αμμοχώστου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα (5/1) δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Υπενθυμίζουμε ότι, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (1/1), λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι νεαρά πρόσωπα, που είχαν συγκεντρωθεί σε δρόμο, σε χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου, με τα αυτοκίνητά τους, προκαλούσαν ανησυχία στην περιοχή.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στην περιοχή. Με την άφιξη τους, δέχθηκαν πετροβολισμό, από τα πιο πάνω πρόσωπα, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε αστυνομικά οχήματα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE