Κέρκεζ: «Θέσαμε ως στόχο να μη δεχθούμε γκολ και τα καταφέραμε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κέρκεζ: «Θέσαμε ως στόχο να μη δεχθούμε γκολ και τα καταφέραμε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο Τσίρειο, μετά το παιχνίδι της ΑΕΛ με αντίπαλο την Πάφο, ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Ντούσαν Κέρκεζ.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη νίκη. Θέλω να τους δώσω πραγματικά συγχαρητήρια για αυτά που έκαναν σήμερα.

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με τακτική και αρκετή ένταση και αυτό που θέσαμε ως στόχο, ήταν να μη δεχθούμε γκολ, πράγμα που καταφέραμε. Ήταν πολύ σημαντικό αυτό, μετά το τελευταίο παιχνίδι που δεχθήκαμε τρια γκολ.

Ξέραμε από την αρχή ότι θα αντιμετωπίζαμε δυσκολίες απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, είδαμε και τα αποτελέσματα της Πάφου απέναντι στις μεγάλες ομάδες και αλλάξαμε το σύστημα μας.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος που προσαρμόστηκαν σε αυτό οι παίκτες μου και καταφέραμε να κερδίσουμε. Όπως ξέρετε, είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα, χωρίς το μεγάλο μας όπλο, τους οργανωμένους οπαδούς μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Πάφο».

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο από την κάμερα του ThemaSports, όλα όσα δήλωσε ο Βόσνιος τεχνικός της ΑΕΛ:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE