ΚΥΠΡΟΣ: Αρχίζει η πρώτη εκστρατεία της Αστυνομίας για το 2019

ΚΥΠΡΟΣ: Αρχίζει η πρώτη εκστρατεία της Αστυνομίας για το 2019

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία Κύπρου, το πρωί της Κυριακής (6/1), αναφέρει ότι από τη Δευτέρα (7/1), ξεκινά η πρώτη φετινή εκστρατεία ελέγχου ταχύτητας, μια από τις συχνότερες αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων.

Η υπερβολική ταχύτητα είναι μια από τις κύριες αιτίες πρόκλησης τροχαίων συγκρούσεων. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι αποτελεί έναν από τους λεγόμενους τέσσερις «δολοφόνους της ασφάλτου». Χαρακτηριστικές είναι και οι στατιστικές, που καταδεικνύουν την υπερβολική ταχύτητα, ως την τρίτη συχνότερη αιτία πρόκλησης θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων στον τόπο μας.

Με στόχο ακριβώς να καταδείξει το πρόβλημα αυτό και να ευαισθητοποιήσει το κοινό, η Αστυνομία εξαγγέλλει την πραγματοποίηση εκστρατείας ελέγχου ταχύτητας, την ερχόμενη εβδομάδα, σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο της Κύπρου. Πρόκειται για την πρώτη φετινή εκστρατεία ελέγχου ταχύτητας, η οποία αρχίζει αύριο 7 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, πέραν της ταχύτητας των οχημάτων, θα ελέγχονται και οι υπόλοιπες τροχαίες παραβάσεις, με ιδιαίτερη έμφαση σε αυτές που αποδεδειγμένα συμβάλλουν στην πρόκληση τροχαίων συγκρούσεων. Ταυτόχρονα, θα δίνεται έμφαση και στα υπό παρακολούθηση μελανά σημεία του οδικού δικτύου καθώς και σε άλλα σημεία που ενδεχομένως θεωρούνται προβληματικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE