ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείτο από την Ιντερπόλ 42χρονος – Συνελήφθη σε μπυραρία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείτο από την Ιντερπόλ 42χρονος – Συνελήφθη σε μπυραρία

Συνολικά είκοσι ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης από την Ιντερπόλ Αθηνών, εκκρεμούσαν εναντίον 42χρονου από τη Λεμεσό, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου 05/01, ενώ διασκέδαζε σε μπυραρία της πόλης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 42χρονος εντοπίστηκε από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού και οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου εξακριβώθηκε πως εναντίον του εκκρεμούσαν είκοσι ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης, που εκδόθηκαν από τις ελληνικές αρχές.

Τα ευρωπαϊκά εντάλματα αφορούν υποθέσεις συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, απάτης, εκβίασης, πλαστογραφίας, φοροδιαφυγής και έκδοσης εικονικών φορολογικών στοιχείων και είχαν εκδοθεί με σκοπό την άσκηση ποινικής δίωξης του, καθώς και την εκτέλεση ποινής φυλάκισης.

Ο 42χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ άρχισαν οι διαδικασίες για την παράδοση του στις ελληνικές αρχές.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.