Έφυγε από τη ζωή Κύπριος σκηνοθέτης – Έκανε σπουδαία καριέρα στην Ελλάδα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έφυγε από τη ζωή Κύπριος σκηνοθέτης – Έκανε σπουδαία καριέρα στην Ελλάδα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Κυριακής 6 Ιανουαρίου ο Κύπριος σκηνοθέτης Ανδρέας Μιχαήλ.

Ο Ανδρέας Μιχαήλ, σύμφωνα με ελλαδικά δημοσιεύματα, το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης δίνοντας τη δική του μάχη με τον καρκίνο.

Ο σκηνοθέτης, γεννήθηκε στο χωριό Κάμπος, της Κύπρου και σπούδασε στην Ανωτέρα Επαγγελματική Σχολή Θεάτρου Αθηνών, ενώ υπήρξε μέλος της της εταιρίας Ελλήνων σκηνοθετών, της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας σκηνοθετών (F.E.R.A), της διεθνούς ομοσπονδίας των Media Entertainment (M.E.I.) και μέλος της κριτικής επιτροπής του υπουργείου Πολιτισμού για τα κρατικά βραβεία κινηματογράφου.

Ο Ανδρέας Μιχαήλ είχε συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης γράφοντας τη δική του ιστορία στον χώρο.

Τα τελευταία χρόνια είχε ιδρύσει στην Κατερίνη το θεατρικό εργαστήρι «Αυλαία».

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE