Έφυγε από τη ζωή Κύπριος σκηνοθέτης – Έκανε σπουδαία καριέρα στην Ελλάδα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έφυγε από τη ζωή Κύπριος σκηνοθέτης – Έκανε σπουδαία καριέρα στην Ελλάδα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Κυριακής 6 Ιανουαρίου ο Κύπριος σκηνοθέτης Ανδρέας Μιχαήλ.

Ο Ανδρέας Μιχαήλ, σύμφωνα με ελλαδικά δημοσιεύματα, το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης δίνοντας τη δική του μάχη με τον καρκίνο.

Ο σκηνοθέτης, γεννήθηκε στο χωριό Κάμπος, της Κύπρου και σπούδασε στην Ανωτέρα Επαγγελματική Σχολή Θεάτρου Αθηνών, ενώ υπήρξε μέλος της της εταιρίας Ελλήνων σκηνοθετών, της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας σκηνοθετών (F.E.R.A), της διεθνούς ομοσπονδίας των Media Entertainment (M.E.I.) και μέλος της κριτικής επιτροπής του υπουργείου Πολιτισμού για τα κρατικά βραβεία κινηματογράφου.

Ο Ανδρέας Μιχαήλ είχε συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης γράφοντας τη δική του ιστορία στον χώρο.

Τα τελευταία χρόνια είχε ιδρύσει στην Κατερίνη το θεατρικό εργαστήρι «Αυλαία».

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE