ΚΥΠΡΟΣ: Η «μάχη» του Τμ. Δασών με τη χιονόπτωση και η παράκληση- VIDEO
06.01.2019 - 15:53
Σε επιφυλακή βρίσκονται τα μέλη του Τμήματος Δασών, αφού η χιονόπτωση των τελευταίων ημερών, δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού.
Από τις πρωινές ώρες της Κυριακής (6/1), το Τμήμα Δασών βρίσκεται στους δρόμους, όπου καταβάλει αδιάκοπες προσπάθειες για διάνοιξη δρόμων αλλά και παροχή βοήθειας εκεί και όπου χρειάζεται.
Σε ανάρτηση του στο Facebook, το Τμήμα δημοσιεύει βίντεο, του συμπολίτη μας Σταύρο Σταύρου, στο οποίο φαίνεται εκχιονιστικό φορτηγό όχημα να καθαρίζει δρόμο από τα χιόνια, μέσα σε ένα κατάλευκο τοπίο που θυμίζει Σκανδιναβική χώρα.
Πάντως, οφείλουμε να σταθούμε στην παράκληση του Τμήματος Δασών, των ανθρώπων δηλαδή που αποδεδειγμένα, καλοκαίρι και χειμώνα βρίσκονται έξω προστατεύοντας τα δάση μας, όπως οι επισκέπτες στην χιονισμένη εξοχή, φεύγοντας να αφήσουν πίσω τους το περιβάλλον καθαρό.
Δείτε το βίντεο και την ανάρτηση του Τμήματος Δασών:
Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ και την πόλη Χάιφα τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6), καταστρέφοντας σπίτια και τροφοδοτώντας τις ανησυχίες μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στη συνάντηση της G7 αυτή την εβδομάδα ότι η αντιπαράθεση Ισραήλ-Ιράν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.